Software Solutions

Software solutions

Welk softwarepakket sluit optimaal aan op uw bedrijfsprocessen? Hoe voorkomt u dat de productie stilvalt tijdens de implementatie? Welk onderhoud heeft uw software nodig? Ons team, bestaande uit hoogopgeleide specialisten, adviseert niet alleen over bedrijfssoftware, het zorgt ook voor een perfecte implementatie en integratie.

Selectie en implementatie

Wanneer u een standaard softwarepakket voor uw bedrijf wenst, nemen we u graag de selectie, implementatie en integratie uit handen. Wilt u eerder maatwerk, dan hebben wij hiervoor gespecialiseerde teams in huis. Zij zijn ook inzetbaar voor consultancy trajecten, expertise op afroep, onderhoudscontracten en trainingen.

Projects, Services & Consultancy (PSC) - Development

Onze specialisten van de PSC Development afdeling bouwen op basis van een grondige analyse van uw behoeften en business processen desktop of web applicaties op maat. Hierbij kan het gaan om volledig op maat gemaakte toepassingen, maar even goed om standaard applicaties die worden uitgebreid om volledig tegemoet te komen aan uw noden. Uiteraard verzorgen we hierbij de nodige ondersteuning, opleiding en onderhoud. 

Meer informatie?

Wouter Luyten

Wouter Luyten

Teamleader ICT Development - Projects, Services & Consultancy

w.luyten@brunel.net

+32 (015) 27 33 33