Een carrière na een loopbaanonderbreking? Het kan!

dinsdag 26 april 2016

Op vrijdag 15 april was Sandra Schuerewegen, Managing Director van Brunel België, te gast in het Radio 1-programma “De Bende van Annemie”. Heel de week had Annemie Peeters gepraat met en over vrouwen, met als onderwerp de loonkloof in de breedste zin van het woord.

Sandra vertelt in de studio waarom zij 20 jaar geleden zeer bewust koos om op de carrière-pauzeknop te drukken, hoe ze 2 jaar later  weer helemaal  terug van nul is gestart bij haar nieuwe werkgever Brunel en op welke manier ze daar vervolgens terug een mooie carrière heeft kunnen uitbouwen.

Een succesverhaal met hier en daar een obstakel op de weg, maar dat vooral draait om keuzes maken en genieten van alles wat daaruit voortvloeit.

Luister naar het geluidsfragment: http://www.radio1.be/node/437304?seek=NaN&popup