Brunel draagt steentje bij op Droomfeest!

maandag 28 september 2015

Brunel draagt steentje bij op Droomfeest!

Brunel draagt steentje bij op Droomfeest!

Make-A-Wish® B-Vl. vierde onlangs haar zilveren jubileum met een heus droomfeest. Alle wensgezinnen van de afgelopen 25 jaar waren welkom om hun wensen te herbeleven. Maar liefst 300 wenskinderen en hun gezin vierden samen met een 200 vrijwilligers het ‘Droomfeest 25 jaar’, waarbij Make-a-Wish® B-Vl. op de steun van Brunel kon rekenen.
Make-a-wish

Enkele Brunellers hielpen mee er een onvergetelijke dag van te maken onder het coördinerend oog van Hilde, HR Manager Brunel ICT. Hilde is al sinds 2002 actief als vrijwilliger van Make-A-Wish® B-Vl. en brengt dromen van wenskinderen in vervulling. Daarnaast is ze ook verantwoordelijk voor de fundraising binnen de provincie Antwerpen.

Een dikke pluim voor Hilde en de andere Brunellers die hebben meegeholpen!