Infrastructure Services

Infrastructure services

De ICT-infrastructuur vormt de ruggengraat van uw bedrijf. Alle bedrijfsprocessen zijn ervan afhankelijk, dus stabiliteit is extreem belangrijk. Tegelijkertijd is flexibiliteit nodig wanneer nieuwe projecten of methodes hierom vragen. Brunel Infrastructure services ondersteunt u bij het realiseren van een stabiele, voorspelbare en flexibele ICT-infrastructuur.

Meer informatie?

Kevin Stevens

Kevin Stevens

Account Manager Recruiter ICT

k.stevens@brunel.net

+32 (015) 27 33 33

Advies en ondersteuning

Onze specialisten beschikken over de technische kennis die nodig is om zowel stabiliteit te waarborgen, beheertaken over te nemen als uitbreidingen te integreren in bestaande structuren. Van ICT-vraagstukken met betrekking tot Microsoft, VMware of Citrix tot het implementeren van uw cloud: onze specialisten dienen u graag van een passend advies en ondersteuning.

Ook voor KMO's

Binnen de Infrastructure Services richt onze afdeling PSC Infra zich specifiek tot KMO’s. U kan beroep doen op dit team van specialisten die op vaste dagen of op afroep uw volledige ICT omgeving beheren en up-to-date houden. Zij bieden tevens ondersteuning aan uw gebruikers; dit alles volledig op maat van uw organisatie.

Brunel PSC Infra heeft de kennis en de partners om uw ICT-uitdagingen van A tot Z aan te pakken. U moet dus niet op zoek naar verschillende partijen om oplossingen uit te denken en te implementeren: wij doen dit allemaal voor u.