Waarom kiezen voor Brunel?

Onze mensen

Alle Brunel professionals delen bepaalde kernwaarden en kwaliteiten. Ze zijn ambitieus, enthousiast, professioneel en resultaatgericht. Onze bedrijfscultuur is uniek door onze sterkste troef: onze mensen. Zij leveren allen een unieke bijdrage met hun ambitie en passie. Ondernemerschap en kennis vormen de basis van onze identiteit. Ondanks ons enorme wereldwijde netwerk vormen we altijd “One Brunel”.

Onze dienstverlening

Wij zijn ervan overtuigd dat wij ons van onze concurrentie onderscheiden door onze uitstekende dienstverlening. Wij richten ons op een zeer hoge kwaliteit van het accountmanagement en diepgaande kennis van de markten en sectoren. Je ziet dit terug doordat we jouw ambitie centraal stellen en pro-actief met je meedenken.

Jouw toekomst

Een echte ‘Bruneller’ denkt in kansen en mogelijkheden zonder het belang van klanten en collega's uit het oog te verliezen. Als je bij ons komt werken, verzeker jij je van een betrouwbare werkgever, die je snel op de plek brengt waar jij je ambities waar kunt maken. Daarbij staan een professionele instelling met ruimte voor persoonlijk contact en persoonlijke ontwikkeling voorop.

Kortom,

- wij hebben een sterk en wereldwijd netwerk met interessante opdrachtgevers binnen diverse branches

- prima arbeidsvoorwaarden, een goede werkrelatie en een uitgebreide, persoonlijke begeleiding

- jij geniet van flexibiliteit in combinatie met de zekerheid van een langetermijnverbintenis.

Overtuigd om te kiezen voor Brunel? Klik hier voor jouw droomjob