Clinical & Medical Research vacatures

Als medewerker in het klinisch onderzoek maak je deel uit van de cyclus, gaande van het vinden van de molecule tot het op de markt brengen van een medicijn. Elke schakel hierin is onmisbaar: van de uitvoering van medische en verpleegtechnische handelingen enerzijds, tot de controle en het toezicht door de wettelijke organen anderzijds. 
Wil jij graag aan de slag als CTA, CRA, Study Nurse, PM, MSL of Medical Writer? Dan bieden wij jou allerlei mogelijkheden in de pharmaceutical sector, cosmetics sector, animal healthcare sector of in ziekenhuizen.

Door ons uitgebreide netwerk kunnen wij jou op interessante projecten inschakelen in belangrijke therapeutische domeinen voor innovatieve medicijnen of medical devices. Of je nu aan het begin van je loopbaan staat, of reeds meerdere jaren ervaring hebt, Brunel begeleidt je in het nemen van jouw volgende carrièrestap. Naast de ervaring die je verwerft in je eigen vakgebied, zorgt Brunel ook voor professionele opleidingen, softskills cursussen of ICH/GCP–trainingen met certificaat.

Vacatures voor Clinical & Medical Research

  Upload je cv

  Wij zijn altijd op zoek naar talent. Stuur ons een open sollicitatie.

  Upload je cv

  Meer informatie?

  Sofie Steels

  Sophie Steels

  Account Manager

  s.steels@brunel.net

  +32 (0)15 27 33 33