Recruiter

“Success doesn’t come to you, you go to it.” – Marva Collins

Klanten en kandidaten, de ideale combinatie voor jou.

Als Accountmanager 360° ben je zowel graag op zoek naar de ideale kandidaat als de ideale klant voor deze kandidaat.

Jouw winnersmentaliteit? Daar is iedereen jaloers op.

Accountmanager 360° bij Brunel?

Als Accountmanager 360° bij Brunel combineer je het mooie van zowel van de recruitmentwereld als de saleswereld.

Met je hunterskills ga je zowel online als ofline op zoek naar de ideale kandidaten. Wanneer je ervan overtuigd bent dat je de juiste kandidaat hebt gevonden, maak je de match met de aanvraag van de klant of ga je de kandidaat voorstellen bij prospecten.

Yes, er blijkt een klik tussen jouw kandidaat en de opdrachtgever. Jouw dag is nu pas écht geslaagd, want jouw kandidaat heeft een leuk project en de klant heeft de juiste specialist.

Je staat erop dat zowel jouw kandidaat en klant het naar hun zin blijven hebben. Daarom plan je regelmatig feedbackmomenten in met beide.

Persoonlijk opleidingstraject

Los van het feit, dat je ongetwijfeld heel wat ervaring hebt, geloven wij erin dat je nog meer kan groeien als Accountmanager 360°. Hoe kan dit beter dan coaching on the job? Brunel biedt je daarom allerlei opleidingen en cursussen aan om jou nóg beter te laten worden in je vak, zowel interne als externe opleidingen. Of je nu vragen hebt over je functie of wil bainstormen over je carrière, we luisteren en helpen zoveel we kunnen.

Events

'Work hard, play hard', dat is zeker bij Brunel van toepassing. Daarom organiseren we regelmatig leuke events, sportactiviteiten en meet-ups met alle collega's.

Welcome On Board

Stel … je bezorgt ons jouw cv en het is een echte match?  Wat gebeurt er dan? In het kader van de ‘100% leren filosofie’, gooien we je niet zomaar in het diepe. Integendeel, je krijgt een warm welkom op je eerste dag. Bovendien zal je een meter of een peter jou begeleiden doorheen de eerste weken. Je doorloopt ook een heel kennismakingstraject, zodat je iedereen van de organisatie ontmoet en weet bij wie je met welke vraag moet zijn.

Waar wacht je nog op? Bezorg ons nu jouw contactgegevens door onderstaand formulier in te vullen!

Laat hier je gegevens na.

Informatie over de behandeling van persoonsgegevens vind je in onze privacyverklaring.