Account Manager

"Always do your best. What you plant now, you will harvest later." -Og Mandino

Kick jij als Account Manager op het behalen van successen en resultaat? 
Kan jij in no-time aanvoelen waar een klant nood aan heeft? Nog beter, weet jij potentiële klanten te in een knip te overtuigen van de meerwaarde van Brunel?

Die gigantische drive van jou zorgt niet alleen voor een goede en nieuwe klantenrelaties, maar ook voor een uiterst goede band met onze werknemers die op project bij deze klanten zitten. Als hun persoonlijke coach sta jij erop dat ze zich goed voelen bij Brunel en begeleid jij hem of haar op het gebied van carrièreplanning. 

Persoonlijk opleidingstraject

Bij Brunel geloven we erin dat je nooit uitgeleerd bent. Daarom voorzien wij een persoonlijk opleidingstraject, aangepast aan je kennis, expertise en vaardigheden. Hoe kan dit beter dan coaching on the job? Brunel biedt je daarom allerlei opleidingen en cursussen aan om jou nóg beter te laten worden in je vak, zowel interne als externe opleidingen. We hebben niet enkel oog voor je sales skills, maar ook voor je eigen persoonlijke ontwikkeling, daarom voorzien we ook enkele opleidingen die meer inzicht in jezelf geven en je laten groeien.

Events

Bij Brunel gaan we niet alleen voor 100% voor ons werk, maar ook voor de ontspanning. Zo organiseren we regelmatige leuke events, sportactiviteiten en meet-ups. Trek alvast je leukste dansschoenen maar aan.

Welcome On Board

Stel … je bezorgt ons jouw cv en het is een echte match?  Wat gebeurt er dan? In het kader van de ‘100% leren filosofie’, gooien we je niet zomaar in het diepe. Integendeel, je krijgt een warm welkom op je eerste dag. Bovendien zal je een meter of een peter jou begeleiden doorheen de eerste weken. Je doorloopt ook een heel kennismakingstraject, zodat je iedereen van de organisatie ontmoet en weet bij wie je met welke vraag moet zijn.

Waar wacht je nog op? Bezorg ons nu jouw contactgegevens door onderstaand formulier in te vullen!

 

Laat hier je gegevens na.

Informatie over de behandeling van persoonsgegevens vind je in onze privacyverklaring.