Industrie

Als technicus heb jij een heldere visie op elektrotechniek, elektriciteit, HVAC, piping, mechanical en automatisatie en ben je een onmisbare schakel in de (her)ontwikkeling van technische systemen, installaties en processen. Wil jij graag aan de slag als ontwerper, calculator, tekenaar, werkvoorbereider, site supervisor, project engineer,  programmeur, projectleider of projectmanager? Wij hebben mogelijkheden voor zowel specialistische als projectmanagement functies in de branches industrie, high tech, olie & gas en bouw & infra.

Door ons uitgebreide netwerk kun je werken aan interessante, uitdagende projecten bij toonaangevende bedrijven. Of je nu aan het begin van je loopbaan staat als bachelor/master of al een aantal jaren werkervaring hebt, via Brunel breng je je carrière in de industrie naar de volgende stap.

Naast de ervaring die je via ons in korte tijd verwerft kan jij jezelf verder ontwikkelen. Wij verzorgen professionele opleidingen en persoonlijke vaardigheidstrainingen op het gebied van leidinggeven, overtuigingskracht en presentatietechnieken.

Meer informatie?

Sissi Van den Langenbergh

Account Manager Recruiter Life Sciences

s.v.d.langenbergh@brunel.net

+32 (015) 27 33 33

Upload je cv

Stuur je ons liever een open solliciatie?

Upload je cv