Bouw vacatures

Als bouwkundige heb jij een heldere visie en ben je een onmisbare schakel in de (her)ontwikkeling van bouwprojecten. Binnen het vakgebied Bouwkunde kun je onder andere aan de slag als tekenaar, werkvoorbereider, calculator, werfleider, project engineer, architect, project architect, projectleider of project manager.

Onze projecten en functies bevinden zich in het hele spectrum van de bouw; van residentieel naar industrie of utiliteitsbouw alsook civiele projecten. Deze projecten omvatten inspecties, onderhoud, renovatie en nieuwbouw. Zowel langs de kant van de aannemer, de bouwheer als van het studiebureau. Specialisaties zijn mogelijk in bouw, elektriciteit en HVAC.

Of je nu aan het begin van je loopbaan staat of al een aantal jaren werkervaring hebt, via Brunel breng je je carrière naar de volgende stap. Naast de ervaring die jij als bachelor of master via ons in korte tijd verwerft, kan jij jezelf ook verder ontwikkelen. Wij verzorgen professionele opleidingen en persoonlijke vaardigheidstrainingen op het gebied van leidinggeven, overtuigingskracht en presentatietechnieken.

vacatures voor Bouw 

  Meer informatie?

  Annelies de Bock

  Account Manager Recruiter Engineering

  a.de.bock@brunel.net

  +32 (0)9 220 81 20

  Upload je cv

  Wij zijn altijd op zoek naar talent. Stuur ons een open sollicitatie.

  Upload je cv