Bouw

Als bouwkundige heb jij een heldere visie en ben je een onmisbare schakel in de (her)ontwikkeling van bouwprojecten. Binnen het vakgebied Bouwkunde kun je onder andere aan de slag als tekenaar, werkvoorbereider, calculator, werfleider, project engineer, architect, project architect, projectleider of project manager.

Upload je cv

Stuur je ons liever een open solliciatie?

Upload je cv

Onze projecten en functies bevinden zich in het hele spectrum van de bouw; van residentieel naar industrie of utiliteitsbouw alsook civiele projecten. Deze projecten omvatten inspecties, onderhoud, renovatie en nieuwbouw. Zowel langs de kant van de aannemer, de bouwheer als van het studiebureau. Specialisaties zijn mogelijk in bouw, elektriciteit en HVAC.

Of je nu aan het begin van je loopbaan staat of al een aantal jaren werkervaring hebt, via Brunel breng je je carrière naar de volgende stap. Naast de ervaring die jij als bachelor of master via ons in korte tijd verwerft, kan jij jezelf ook verder ontwikkelen. Wij verzorgen professionele opleidingen en persoonlijke vaardigheidstrainingen op het gebied van leidinggeven, overtuigingskracht en presentatietechnieken.

Job Alert

Stuur me een e-mail met de meest recente vacatures die overeenkomen met IT & Telecom

Uw zoekopdracht is ongeldig of beschadigd. U bent al geabonneerd op deze Job Alert (duplicaat)
Frequentie is niet correct ingevuld.
Geef een geldig e-mailadres in aub

When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

Bevestiging verstuurd naar

Meer informatie?

Annelies De Bock

Annelies de Bock

Account Manager Recruiter Engineering

a.de.bock@brunel.net

+32 (0)9 220 81 20