Engineering

Ben jij een industrieel, civiel of bouwkundig ingenieur, klaar om een nieuwe professionele uitdaging aan te gaan? Je kan bij Brunel terecht voor verschillende Engineering functies zoals: Werfleider, Calculator, Technisch Tekenaar, Quality Engineer en Mechanical Engineer.

Ga direct naar onze Engineering vacatures

Jouw carrière als Engineer

Door ons uitgebreide netwerk van toonaangevende bedrijven in de branches industrie, high tech, olie & gas en bouw & infra kan je meewerken aan ambitieuze projecten. Wat ook je kennis, ervaring en ambities zijn, wij gaan samen met jou op zoek naar het project dat het beste bij je aansluit.

Bij Brunel werken betekent voor jou het beste van twee werelden: de zekerheid van een vast contract bij Brunel en de mogelijkheid om veel inhoudelijke kennis op te doen bij verschillende bedrijven. Daar leer je tenslotte het meeste van: door de afwisseling van verschillende  projecten.

Wij vinden ook het belangrijk dat je elke dag opnieuw het beste uit jezelf kan halen. Daarom bieden wij jou een persoonlijk opleidingstraject aan dat kan bestaan uit zowel soft- en hardskills. 

Daarnaast organiseren wij regelmatig meet-ups, lezingen en inhouse-events om je mede Brunelcollega's te ontmoeten en vakspecifieke kennis met elkaar te delen.

Onze Engineering specialismen.

Meer informatie?

Annelies de Bock

Account Manager Recruiter Engineering

+32 (0)9 220 81 20

We zijn altijd op zoek naar talentvolle engineers! Stuur ons een open sollicitatie.

Upload je cv