Wie is Campus?

Campus wil je helemaal klaarstomen voor de arbeidsmarkt. Vragen zoals: ‘Welke job past het best bij me?’, ‘Hoe stel ik mezelf het best voor tijdens een sollicitatiegesprek?’, ‘Wat is belangrijk bij het onderhandelen over loon?’ willen wij samen met jou beantwoorden. Daarnaast staat Campus ook in voor de employer branding van Brunel.

Met Campus willen we structureel aanwezig zijn tijdens je afstudeerjaar, zodat je idealiter meerdere contactmomenten met Brunel hebben. Dit gebeurt onder andere door middel van soft-skill trainingen, workshops en deelname aan beurzen.

Een van onze grootste activiteiten is het organiseren van workshops. Dit zijn trainingen die je normaliter niet standaard aangeboden krijgt tijdens je studie en dus van toegevoegde waarde zijn voor je persoonlijke ontwikkeling. Dit helpt je in de zoektocht naar een stage of eerste job.  Zodra je bent afgestudeerd en op zoek gaat naar je eerste job, komt jouw kandidatuur bij onze recruiters terecht en helpen zij je verder als je bij ons wilt werken!

Ben je reeds benieuwd naar wat we doen? Contacteer ons gerust op campusBE@brunel.net!

Hoe een training in zijn werk gaat?