Onderwijsinstellingen en verenigingen

Onderwijsinstellingen

Brunel Campus Recruitment helpt studenten zich optimaal voor te bereiden op de arbeidsmarkt. Dit doen we door onze expertise te delen en actief betrokken te zijn bij de ontwikkeling van deze doelgroep. We voeren gesprekken met kandidaten, professionals en opdrachtgevers en de kennis en ervaring die wij hebben gebruiken wij graag om studenten te helpen bij het maken van de juiste keuze. Zo bieden wij op maat gemaakte trainingen aan op zowel bachelor- als masterniveau, om studenten vroegtijdig inzicht te bieden in zichzelf, de arbeidsmarkt en de mogelijkheden bij bedrijven in verschillende branches.

Bent u een docent, lid van een studie- of studentenvereniging of via een andere manier betrokken bij het onderwijs? Wij kijken graag samen met u naar de diverse mogelijkheden die wij uw studenten kunnen bieden. Op gebied van trainingen, inhoudelijke gastcolleges of andere evenementen.   

Huidige samenwerkingen

Under construction

Studie- en studentenverenigingen

 

Brunel Campus Recruitment werkt actief samen met diverse studie- en studentenverenigingen in België. Ons doel hierbij is een waardevolle toevoeging te zijn op het curriculum van studenten en hen voor te bereiden op de arbeidsmarkt. Dit doen wij onder andere door het aanbieden van soft skills-trainingen en het verzorgen van inhoudelijke gastcolleges. Brunel investeert graag in de toekomst! Daarnaast zijn wij op dit moment trotse sponsor van de wagen van het Electric Formula team.

Ben jij lid van een studie- of studentenvereniging of zit jij in een bestuur en ben jij op zoek naar een kennispartner die actief is in de arbeidsmarkt? Wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden die wij kunnen bieden op het gebied van workshops, educatieve trainingen, interessante gastcolleges of andere evenementen.