Arbeidsvoorwaarden

Kies de ideale werkrelatie en voorwaarden

Hoe je met ons in zee wil gaan - en tegen welke voorwaarden - dat hangt af van je persoonlijke voorkeuren. Brunel houdt hier maximaal rekening mee en biedt flexibiliteit en stabiliteit.

Werkrelatie en arbeidsvorm

Binnen de gegeven marges bepaal je bij Brunel de werkrelatie die het beste bij je past. Je hebt de mogelijkheid om samen te werken als bediende op basis van een vast, een tijdelijk of een projectgebonden contract, of als freelancer op zelfstandige basis. De mogelijkheden en voorwaarden van die varianten bespreek je met onze HR-Managers of Account Managers.

Passende honorering

Voor alle contractvormen geldt een passende honorering. Voor bedienden is het loonpakket opgebouwd uit een marktconform salaris en uitstekende extralegale voordelen. Bovendien maken opleidingen, cursussen en trainingen deel uit van je carrièreplan.

Dienstverlening

Afhankelijk van jouw technische kennis, ervaring en ambitie kan Brunel je begeleiden bij de vormgeving en bij de uitbouw van je carrière.

Projectsourcing
Via Brunel werk je mee aan een project op locatie bij een van onze opdrachtgevers. Na afronding van deze opdracht, en op basis van wederzijdse tevredenheid, voorkeur en mogelijkheden, ga je aan de slag bij een andere opdrachtgever, binnen een ander project. Brunel zorgt voor continuïteit en stabiliteit.

Werving & Selectie
Wil je liever meteen in vaste dienst bij een van onze opdrachtgevers? Ook dat is mogelijk. Onze opdrachtgevers doen immers regelmatig beroep op Brunel voor rekruteringsopdrachten.

Wil je meer weten over een carrière bij Brunel?

Neem contact op via infoBE@brunel.net of via +32 (0)15 27 33 33