Projectsourcing

Projectsourcing is een oplossing voor uw organisatie wanneer u op een flexibele manier over extra kennis of capaciteit wil beschikken. Goed opgeleide Brunel specialisten worden voor een vaste periode of voor bepaalde werkzaamheden binnen uw organisatie  ingezet. Wij nemen de screening, matching, kwalitatieve opvolging en administratie voor onze rekening.

Op zoek naar specialisten? Laat het ons hier weten!

Zeer groot netwerk

Wij nemen uw zoektocht naar extra medewerkers volledig uit handen. Wij regelen het hele traject van selectie van kandidaten tot en met een soepele start en continue opvolging tijdens het project. Zo kunt u zelf blijven focussen op uw dagelijkse business. Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken wij over een zeer groot en actueel netwerk van goed opgeleide specialisten. Zij komen bij ons in dienst of werken op freelance basis. Wij zijn trots op de kwaliteit die onze specialisten leveren en staan dan ook garant voor een uitstekende kwaliteit, flexibiliteit en continuïteit van onze dienstverlening.

Toegevoegde waarde

Brunel kiest voor specialisten die direct impact hebben binnen uw organisatie. Hun kennis en deskundigheid zorgen ervoor dat zij moeiteloos kunnen meewerken op het niveau dat u verwacht. Tevens geeft hun positief kritische blik een extra impuls aan het project of de afdeling waar zij worden ingezet. Onze specialisten werken graag op projectbasis en zijn het gewend om zich snel aan nieuwe situaties en omgevingen aan te passen. Hun belangrijkste drijfveer is om samen met uw mensen het project tot een goed einde te brengen.

Voordelen van projectsourcing voor werknemers

Onze werknemers hebben dezelfde zekerheden als een vaste job, maar met het voordeel dat zij verschillende projecten kunnen realiseren bij verschillende interessante opdrachtgevers. Daarnaast krijgen zij persoonlijke begeleiding en bouwen ze een groot netwerk op. Dit zorgt ervoor dat onze specialisten gemotiveerde werknemers zijn op uw project.