Onderwijsinstellingen & studievereningen

Onze missie is het begeleiden van studenten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling ter voorbereiding om de arbeidsmarkt te betreden.

Campus team Brunel België

Hoe doen we dit?

  • Op maat gemaakte soft-skill trainingen.
  •  Interactieve sessies in kleine/beperkte groepen.
  • Persoonlijke aanpak d.m.v. meerdere contactmomenten.

Benieuwd naar hoe we dit juist doen? 

Onderwijsinstellingen & studieverenigingen

Brunel Campus werkt actief samen met diverse onderwijsinstellingen en verschillende studieverenigingen in België. Ons doel hierbij is een waardevolle toevoeging te zijn op het curriculum van studenten en hen voor te bereiden op de arbeidsmarkt. Dit doen wij onder andere door het aanbieden van op maat gemaakte soft skills-trainingen en het verzorgen van workshops. Brunel investeert graag in de toekomst! 

Bent u een docent, lid van een studievereniging of via een andere manier betrokken bij het onderwijs? Wij kijken graag samen met u naar de diverse mogelijkheden die wij uw studenten kunnen bieden. Op gebied van trainingen, workshops of andere evenementen.   

Wilt u deze in detail bekijken, dan doen we dat graag samen met u.

Contacteer ons

Partnerships

Brunel Campus klimt samen met zijn partners naar een hoger niveau! We werken samen op een manier die profijt brengt voor zowel onze partner als voor Brunel. Dit doen we door naast één of meerdere trainingen te geven ook aanwezig te zijn op de beurzen waar we diezelfde studenten weer ontmoeten. Ons doel hierbij is het streven naar optimale kwaliteit en continue verbetering. 

Huidige samenwerkingen:

Meer weten? Neem contact op met:

Campus team België

Bilal El Yahyaoui

Campus Consultant

+32 (0)15 27 33 33

Sofie Brijs

Team Lead Talent Acquisition

+32 (0)15 27 33 33