Co-sourcing

In vakantieperiodes, tijdens een langdurige ziekte of voor een nieuw project – soms heeft u extra capaciteit nodig op de ICT-servicedesk. Wij hebben de gekwalificeerde en flexibele mensen voor u en dit tijdelijk of voor een langere periode. Ook coaching en rapportering kunt u eventueel aan ons overlaten.

Meer informatie?

An Pepermans

Commercial Manager

+32 (0)15 27 33 33

Multi Client Pool ICT

Onze Multi Client Pool is úw flexibele schil van onmiddellijk inzetbare specialisten. Bij verwachte én bij onvoorziene uitval heeft u de beschikking over flexibele ICT-medewerkers met meerdere jaren ervaring bij diverse opdrachtgevers.

Continuïteitsdienst ICT

Voor deze optie kunt u kiezen als u op zoek bent naar een meer continue bezetting. Wij creëren in dit geval een flexibele schil van servicedeskmedewerkers die exclusief beschikbaar blijft voor uw bedrijf.

Sourcing solutions

Co-Sourcing ICT

Deze optie geldt als ‘the best of both worlds’. Wij schakelen een vaste bezetting van servicedeskmedewerkers in bij uw bedrijf. Deze kan op piekmomenten quasi onmiddellijk worden uitgebreid. U, als opdrachtgever, bepaalt welk deel van het werk u aan de Brunel-medewerkers wilt uitbesteden en houdt de coördinatie zelf in handen.

Bij Co-Sourcing zorgen wij voor:

  • planning en roostering
  • het optimaliseren en (gedeeltelijk) inwerken
  • organiseren van opleidingen, trainingen en coaching (on the job)
  • voortgangsrapportages
  • kennissessies voor de medewerkers en klanten
  • een dedicated accountmanager voor uw bedrijf

Co-Sourcing biedt u dus kwaliteit en continuïteit op de afdeling maar zorgt tegelijkertijd voor flexibiliteit.