Onze diensten

Ben je op zoek naar een specialist binnen het specialisme Bouw, Industry, ICT of Life Sciences? Brunel levert flexibele HR-oplossingen op maat van jouw organisatie.
Of je nu op zoek bent naar tijdelijke capaciteit, externe kennis of naar talent voor indienstname. 

Heb je vragen of zoek je een specialist? Neem contact met ons op!

Projectsourcing

Projectsourcing is de perfecte oplossing als je beroep wil doen op externe expertise of capaciteit om jouw projecten sneller tot een goed einde te brengen. Onze Brunel-experten in ICT, Life Science, Industry of Bouw worden in jouw organisatie ingezet ter versterking van uw teams, zolang uw project dat vereist.

Meer over Projectsourcing

Werving & Selectie

Brunel is de voor de hand liggende partner voor bedrijven die op zoek zijn naar talent voor vaste indiensttreding. Wij praten dagelijks met heel wat talent in de arbeidsmarkt, met specialisten die graag openstaan voor een vast contract bij de bedrijven die wij tot onze klanten mogen rekenen. Je kent Brunel als een prima partner voor projectopdrachten, wij zijn even sterk in vast werk. 

Meer over Werving & Selectie

Ik apprecieer de open en transparante communicatie van Brunel. Bovendien ervaar ik dat ze een goede pre-screening doen van kandidaten en bieden ze een zeer goede omkadering aan hun eigen medewerkers.