Toezichter Civiele Werken

PUB295184

Concernant cet emploi

 • Market: Infrastructure
 • Branche: Bâtiment & construction
 • Area of Expertise: Construction et mise en œuvre
 • Location: Vlaams-Brabant

Que faut-il?

 • hours per week: 40
 • Education level: Baccalauréat universitaire
 • Closing date: mardi 30 mars 2021

Concernant ce rôle

Ben je op zoek naar een uitdagende functie als Civiele Toezichter binnen de burgerlijke bouwkunde? Dan is deze vacature zeker iets voor jou!

Als civiele toezichter zal je instaan voor het opvolgen van de uitvoering van de werken verricht door de aannemers.Je kijkt er op toe dat de werken uitgevoerd worden met de nodige kwaliteit zoals beschreven in het bestek.
De toezichter zorgt ervoor dat de keuringen tijdig worden uitgevoerd en dat de veiligheids- en milieumaatregelen correct worden toegepast. Je werkt onder leiding van de werfleider om zo dagelijks te rapporteren over het verloop van de werkzaamheden.

Concernant vous

Voor deze functie beschik je over een hoger, technisch diploma binnen een bouwkundige richting. Je hebt al enkele jaren ervaring binnen de werfopvolging achter de rug, dit voor infrastructuurwerken. Je bent een kei in communicatie en je werkt graag samen in team.Leergierig typeert je, je bent bereid om bijkomende opleidingen te volgen in je vakgebied. Tenslotte heb je een zeer goede kennis van het Nederlands, kennis van het Frans is een pluspunt.

Ce que nous vous offrons

Jouw carrière een boost geven is datgene waarvoor wij elke dag opstaan. Bij Brunel gaan wij net dat stapje verder voor jou.

Als je aan de slag gaat binnen ons specialisme Construction kom je terecht in een hechte community van Projectleiders, Werfleiders, Werkvoorbereiders, Calculators, etc. Bovendien word je opgevolgd door niet één, maar twee Brunellers. Jouw Account Manager, maar daarbovenop ook een Talent Advisor dat jouw vast aanspreekpunt blijft doorheen je carrière. Deze persoon is jouw luisterend oor en gaat samen met jou opzoek naar de beste ervaring om jouw talent verder uit te bouwen.

Klaar voor die extra stap? Solliciteer vandaag nog.

Commencez votre candidature ici!

ll est facile et rapide de postuler chez Brunel. Envoyez-nous les informations suivantes :

 • CV récent ou profil LinkedIn
 • Lettre de motivation (optionnel)
 • Certificats (optionnel)
 • Références (optionnel)
Postulez dès maintenant

Des questions concernant le poste vacant?

Votre Talent Hunter,Celien Deltombe, est heureux de clarifier tout ce qui concerne ce poste vacant. En nous contactant, référez au ce numéro de vacature :
PUB295184

Talent Hunter

Celien Deltombe
Brunel Belgium Mechelen
c.deltombe@brunel.net

Toutes les nouvelles offres d'emploi dans votre mailbox?

S'incrire à l'Alerte-Emploi Brunel

Consultez notre déclaration de confidentialité

D'autres personnes qui ont regardé cette vacance de poste ont également regardé :