Mechanical Werkvoorbereider

PUB261932

Concernant ce rôle

Ervoor zorgen dat de LNG-terminal van onze opdrachtgever betrouwbaar, efficiënt en veilig functioneert, is dat wel aan jou besteed? Dan is deze vacature vast en zeker iets voor jou, want als Mechanical Werkvoorbereider zorg jij er samen met je team voor dat dit gebeurt! Snel aan de slag? Solliciteer direct.

De afdeling Maintenance van onze opdrachtgever bestaat uit circa twintig medewerkers die zich richten optimaal functioneren van de LNG-terminal. Als Mechanical Werkvoorbereider werk je samen met je team aan het ontwikkelen, implementeren en onderhouden van deze LNG-terminal op basis van de wettelijke eisen en die van de aandeelhouders.

Daarnaast is het team verantwoordelijk voor het Computerized Maintenance Management System (CMMS) dat zorgt voor het optimaal functioneren van de onderhoudssystemen en de beschikbaarheid van materialen.
Verder zorgt de afdeling Mechanical voor het onderhoud en de vernieuwing van de terminal voor eventuele mechanische (WTB-)storingen. Dat houdt in dat de afdeling mechanische technici en uitvoerders aanstuurt, opdat de mechanische systemen optimaal functioneren, in overeenstemming met het bedrijfsbeleid, procedures, wet- en regelgeving, HS & E-eisen en de vastgestelde uitvoeringseisen.

De afdeling Maintenance bestaat uit een energiek en enthousiast team van technisch specialisten die zich dagelijks inzetten voor een betrouwbare terminal die continu voldoet aan de wensen van de opdrachtgevers. Er wordt gewerkt met moderne apparatuur voor het onderhoud en herstel van systemen en installaties. Korte lijnen en een vriendelijke open cultuur kenmerken de onderlinge samenwerking.

Exigences

Veiligheid en kwaliteit in je werk staan voor jou op nummer één. Je bent een betrokken teamspeler, en daarnaast ook het gezicht naar buiten toe voor organisaties als het gaat om kwesties als veiligheid, milieu en kwaliteit. Tevens:

 • Beschik je over mbo-/hbo- werk- en denkniveau
 • Heb je relevante ervaring op het gebied van werkvoorbereiding
 • En minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring binnen de olie- en gasindustrie
 • Communiceer je net zo makkelijk in het Engels als in het Nederlands
 • Heb je kennis van de relevante wet- en regelgeving
 • Ben je resultaatgericht, zelfstandig en heb je oog voor detail

Avantages

Wij bieden je een boeiende baan in de groeiende Liquefied Natural Gas (LNG) sector binnen een bedrijf met veel uitdagingen, korte lijnen en een prettige informele werksfeer. Jij leert van ons, wij leren van jou. Er is genoeg ruimte voor goede ideeën en voor medewerkers die beslissingen durven nemen. Het team is deskundig, energiek en altijd bereid om klanten de beste oplossing te bieden.
Daarnaast bieden wij:

 • Een mooi salaris, dat je kunt aanvullen met diverse bonusopportunity’s
 • Diverse mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen
 • De kans om vakgerelateerde (aanvullende) certificaten te behalen
 • Minimaal 26 vakantiedagen per kalenderjaar
 • Een gunstige pensioenopbouw en diverse leuke extra’s

Rejoignez la famille Brunel

Onze opdrachtgever is dé LNG hub van Europa – een professionele toegangspoort voor LNG dat uit de gehele wereld wordt aangevoerd. De importterminal op de Maasvlakte in Rotterdam draagt bij aan de aardgasvoorziening in Nederland en Noordwest-Europa. De afdeling waar jij als Mechanical Werkvoorbereider komt te werken bestaat uit drie subafdelingen: Electrical, Control & Instrumentation (C&I) en Mechanical. Deel uitmaken van dit enthousiaste team van technisch specialisten? Solliciteer vandaag nog!

Commencez à postuler immédiatement

Postuler est rapide et facile. Assurez-vous simplement de disposer des documents requis.

 • Certificats (optionnel)
 • Préférence d'emploi (optionnel)
 • Lettre de motivation (optionnel)
 • CV
Postulez dès maintenant

Poste vacant bloc de contact

Votre Account Manager,Max van Mil, est heureux de clarifier tout ce qui concerne ce poste vacant. En nous contactant, utilisez ce numéro de pub.
PUB261932

Account manager

Max van Mil
Brunel Netherlands Rotterdam
m.van.mil@brunel.net

Toutes les nouvelles offres d'emploi dans votre mailbox?

S'incrire à l'Alerte-Emploi Brunel

Consultez notre déclaration de confidentialité