Chemical Engineer

PUB276951

Concernant ce rôle

Op school was scheikunde met stip jouw favoriete vak. De werking en binding van atomen en moleculen fascineert jou nog steeds en je wist al vroeg dat je hier je carrière van wilde maken. Nu als Chemical Engineer is deze fascinatie werkelijkheid! Dit voortzetten in een nieuwe werkomgeving? Solliciteer direct.

Als Chemical Engineer bij Brunel gebruik jij je chemische achtergrond bij het ontwerpen of verbeteren van processen die chemicaliën, ruwe materialen en micro-organismen transformeren naar bruikbare producten. Het is belangrijk om zowel binnen als buiten je team draagvlak te creëren voor jouw voorstellen, zodat het hele bedrijf meegaat in de door jou geïnitieerde verbetering.

In welk project jij ook je tanden zet, van de beginfase tot en met de oplevering ben je betrokken. Als Bruneller sta jij er nooit alleen voor. En misschien wel hét voordeel aan een contract bij Brunel: als iets toch niet helemaal is wat je ervan hoopte, dan bespreken we samen of het tijd is dat je start bij een volgende opdrachtgever, of dat je aan de slag gaat met een nieuw project. Jobhoppen met een vast contract? Bij Brunel kan het!

Exigences

Je hebt het chemische vakgebied al een poosje verkend, en nu ben je eraan toe om je kennis verder uit te breiden. Ook de volgende punten vink je als Chemical Engineer af:

  • Je hebt een chemische opleiding afgerond op hbo- of wo-niveau
  • Je bent communicatief vaardig en in staat anderen te motiveren
  • Je hebt al enkele jaren ervaring binnen het chemisch vakgebied
  • ...en bent klaar voor de volgende stap!

Avantages

Met talent en passie voor het vak pas je als Chemical Engineer perfect bij waar wij bij Brunel voor staan. Als Chemical Engineer doe je uitdagende projecten bij verschillende toonaangevende opdrachtgevers. Uiteraard hoort daar ook een fijn, marktconform salaris bij deze functie. Met de begeleiding van je Brunel-consultant en de grenzeloze mogelijkheden die wij bieden krijg jij de kans om je verder te ontwikkelen in je vakgebied en te leren van andere specialisten.

Rejoignez la famille Brunel

Brunel, opgericht in 1975, is een wereldwijd zakelijk dienstverlener die mensen en bedrijven met elkaar verbindt. Inmiddels is Brunel uitgegroeid tot een organisatie met ruim 13.000 medewerkers verspreid over 35 landen. Wij weten wat onze medewerkers nodig hebben om de volgende stappen in hun carrière te maken. Omdat wij luisteren naar iedere specialist die wij spreken, binnen Engineering en daarbuiten. Naast Engineering is Brunel Nederland namelijk ook actief in Finance & Risk, IT, Legal en Marketing & Communicatie. Dat zijn samen nogal wat Brunellers! Sluit jij je daar binnenkort bij aan? Solliciteer direct.

Commencez à postuler immédiatement

Postuler est rapide et facile. Assurez-vous simplement de disposer des documents requis.

  • Certificats (optionnel)
  • Préférence d'emploi (optionnel)
  • Lettre de motivation (optionnel)
  • CV
Postulez dès maintenant

Poste vacant bloc de contact

Votre Account Manager,Rutger van den Brink, est heureux de clarifier tout ce qui concerne ce poste vacant. En nous contactant, utilisez ce numéro de pub.
PUB276951

Account manager

Rutger van den Brink
Brunel Netherlands Groningen
r.van.den.brink@brunel.net

Toutes les nouvelles offres d'emploi dans votre mailbox?

S'incrire à l'Alerte-Emploi Brunel

Consultez notre déclaration de confidentialité

D'autres personnes regardaient aussi