Tour de Brunel

vendredi 1 juillet 2016

De Tour de France gaat weer beginnen en daarmee zal de strijd om de gele trui weer volledig losbarsten. Bij Brunel houden wij ook van geel, dat mag duidelijk zijn! We hebben interessante vacatures door heel België. Doe daarom dan mee aan onze Tour de Brunel en kijk welke etappe jou het meest aanspreekt.

Etappe 1 Projectmanager:

Voor een internationale speler in de regio Brussel zijn wij op zoek naar een Project Manager met ervaring. Heb jij ervaring met het leiden van meerdere projecten tegelijkertijd? Heb jij kennis van E&I? Dan ben jij mogelijk de geschikte kandidaat. Solliciteer meteen!

Etappe 2 CRA:

Ben jij een persoon met precisie en een oog voor detail? Maak je graag uit van een dynamisch team of heb je een goede kennis van ICH GCP? Dan ben je waarschijnlijk de CRA die we zoeken voor één van onze klanten.   

Etappe 3 Technical Project Manager (NATO Clearance vereist)
Voor één van onze klanten in de regio van Luik zijn wij op zoek naar een Technical Project Manager. Heb jij ervaring met alle aspecten van C4l project management? Kan jij de taak als leider over een project team efficiënt uitvoeren? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! 

Etappe 4 Machine Programmeur:

Voor een firma in Belgisch Limburg kijken wij actief uit naar een machine programmeur. Herken jij jezelf in de functie omschrijving? Dan ben jij vast de gepaste kandidaat voor deze job als Machine Programmeur!

Etappe 5 Network Engineer:

Klinken begrippen zoals MPLS, Multicast en VLAN jou bekend in de oren? Beschik jij over enige kennis rond Active Directory, DHCP of fiber technologie? Vind je het leuk om verantwoordelijkheid te nemen tijdens de uitvoering van projecten? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken voor  de job als Network Engineer.

Etappe 6 Biostatistician:

Hebben SAS of (bio)statistiek geen geheimen meer voor jou? Zou je graag samen met een jong en dynamisch team van klinische programmeurs in een Research & Development omgeving werken? Dan is deze job als Biostatistician vast iets voor jou.